Закрыть
Зв'язатися з нами

За допомогою даного контактного формуляра, Ви можете звязатися з менеджером фірми МАРКЕТ ВОРІТ. Для якісної та ефективної обробки Вашого запиту, будь ласка, заповніть нижче наведений формуляр.

Ваше ім'я
Контактний телефон
Ваша електронна пошта
Коментар
Введите код с картинки

Незвичайні ворота. Якими вони бувають?

Наприкінці ХХ століття почали користуватися великою популярністю ворота нового покоління. Такими можна вважати відкатні, секційні, підйомно-поворотні, а також рулонні ворота.

Такі типи воріт стали не тільки популярні по характеристикам дизайну, проте також є значно кращими за критеріями безпеки.

Однак, на даний момент в Європі та країнах Північної Америки досить великою популярністю користуються альтернативні дизайни вхідних воріт.

Незвичайні ворота, як виріб архітектурного та сучасного мистецтва

На даний момент одним з найпопулярніших дизайнерських рішень вважається паркан і ворота в еко-стилі. Для організації таких захисних споруд широко використовуються рослини, які обростають повністю навколо паркану. Таким чином виростає велика зелена стіна. Завдання садівника красиво впорядкувати і підрівняти вид такого паркану, щоб він виглядав максимально доглянутим.

Що стосується воріт, вони виконуються також в екологічному стилі. Матеріал, як правило виготовляється з деревини. Зверху можлива арка, яка також обвивається виткою рослиною.

Крім цього, великою популярністю також користуються ворота, які декоруються різними простими елементами. До таких воротам можна віднести різнобарвну хвіртку, прикрашену олівцями, ворота, які покриті копицями сіна або ж врата з красивим скляним вітражем або мозаїкою.

Східні популярні мотиви

На даний момент не менш популярними є східні течії. Ворота в японському стилі тому не виключення. Це ворота, які в багатьох випадках зовсім не мають дверей, а нагадують у великій мірі арку. Такий варіант підійде для тих власників, які не потребують захисту своєї території або організували захист іншими структурними елементами.

У країнах СНД дуже популярним є додавання до дизайну воріт певних дизайнерських романтичних елементів. Наприклад, до простих орним воротам додають дерев'яних голубів, а до сучасних залізних воріт нового рівня можуть додавати красиві малюнки, виконані в різних стилях.

Незвичайних воріт може бути дійсно багато і кожен господар своєї території може знайти в Інтернеті масу дійсно цікавих рішень.

Однак, найпопулярнішими є прості монолітні типи парканів, воріт і хвірток, які можна замовити в Інтернет-магазині від компанії «Маркет Воріт».

Наша компанія пропонує найбільш надійні та популярні рішення і готова до тісної співпраці з нашими клієнтами.

You are a bot! Go away!