Закрыть
Зв'язатися з нами

За допомогою даного контактного формуляра, Ви можете звязатися з менеджером фірми МАРКЕТ ВОРІТ. Для якісної та ефективної обробки Вашого запиту, будь ласка, заповніть нижче наведений формуляр.

Ваше ім'я
Контактний телефон
Ваша електронна пошта
Коментар
Введите код с картинки

Воротні системи: типи і системи управління

воротные системы в Украине

Вхідна група будь-якого приватного будинку, дачі, гаража або промислового об'єкта завжди включає ворітну систему, яка повинна відповідати певним вимогам. Найбільш дорогими є воротні системи промислового класу, розраховані на інтенсивну безперебійну експлуатацію.

Це обумовлено тим, що вимагається використання надміцних комплектуючих і потужних приводних механізмів з особливою системою управління.

Типи ворітних систем

Умовно, ворота класифікують за типом відкривання і області використання. У каталозі нашої компанії, в числі інших, представлені наступні варіанти:

· Секційні ворота для гаража. Відмінне рішення для стиснутого приміщення, не потребує простору для відкривання стулок. Полотно складається з горизонтальних шарнірно закріплених між собою ламелей, відкриття яких здійснюється шляхом висування в підстельну площину.

· Класичні ворота навстіжної конструкції. Як правило, полотно складається з двох частин, закріплених на бокових вертикальних опорах. Хвіртка може бути незалежною або інтегрованої в полотно воріт.

· Ворота зі зсувним полотном. Відкривання проводиться шляхом зрушення полотна в сторону, спеціалізованими направляючими. Вимагають організації міцної фундаментної основи для встановлення основної опори.

· Промислові ворота. Представлені в самому широкому асортименті розмірів, так як припускають можливість установки в ангарах, складах, тощо Розрахунок системи провадиться виходячи з міркувань планованого трафіку, кліматичних умов, необхідності організації пропускного контролю і т. п.

Представлені вище воротні системи в Україні є найбільш популярними. Наша компанія також здійснює проектування і виготовлення воріт нестандартної конструкції, за індивідуальними вимогами замовника.

Системи управління воротами

Воротні системи з автоматикою можуть бути частиною централізованої системи управління або системи контрольно-пропускного режиму. У залежності від запропонованих вимог можливе наступне управління воріт: в напівавтоматичному режимі кнопки з виведенням на пульт диспетчера, з введенням кодової комбінації на панелі біля воріт, натисканням клавіші на бездротовому пульті і т. п.

Для деяких об'єктів промислового типу можлива установка автоматичної ворітної системи: стулки автоматом відкриваються, якщо до воріт під'їжджає автомобіль із зареєстрованим в системі номерним знаком.

You are a bot! Go away!