Закрыть
Зв'язатися з нами

За допомогою даного контактного формуляра, Ви можете звязатися з менеджером фірми МАРКЕТ ВОРІТ. Для якісної та ефективної обробки Вашого запиту, будь ласка, заповніть нижче наведений формуляр.

Ваше ім'я
Контактний телефон
Ваша електронна пошта
Коментар
Введите код с картинки

Переваги парканів-жалюзі від виробника МаркетВоріт

Горизонтальный забор жалюзи

Компанія МаркетВоріт в м. Чернівці пропонує вам надійну, міцну і безпечну продукцію від виробника, що володіє високими захисними властивостями, відмінними показниками стійкості до пошкоджень, привабливим зовнішнім виглядом. У нас ви можете купити металеві паркани-жалюзі< / a>, створені кращими майстрами з якісних і міцних матеріалів, відповідно до сучасних та інноваційних технологій. 

Паркан-жалюзі - це один з естетичних і сучасних варіантів огорож, що відрізняється оригінальним зовнішнім виглядом і прекрасною якістю виконання. Головна особливість даних конструкцій – наявність просвітів, які надають привабливості і особливого стилю.

Особливості конструкції огорожі-жалюзі

Головна складова такої конструкції – це ламелі, які забезпечують потрапляння світла на ділянку під певним кутом. Саме похиле розміщення частин конструкції надає їй оригінальний зовнішній вигляд і забезпечує хорошу циркуляцію повітряних мас у дворі і на території приватного будинку. Паркани-жалюзі можуть мати різний нахил ламелей. У деяких варіаціях вони розташовуються горизонтально, в інших – вертикально. 

Кам'яні та цегляні загородження коштують дорожче, ніж конструкції з металу. Паркани-жалюзі металеві більш привабливі для покупців, що обумовлено не тільки комфортною ціною, але і високими технічними характеристиками. Окремо хочеться підкреслити їх оригінальний дизайн – в каталозі компанії МаркетВоріт пропонуються моделі в різному виконанні, з різним напрямком і розміщенням пластин.

Плюси металевих парканів-жалюзі

Розглядаючи переваги металевих парканів такого типу, варто підкреслити їх:

  • Естетичний і неповторний вигляд;
  • Варіативність виконання;
  • Високу міцність і надійність;
  • Природна вентиляція повітря на ділянці;
  • потрапляння сонячних променів на територію двору;
  • Довговічність конструкції;
  • Простий догляд.

Ці конструкції мають високий захист від пошкоджень і легку установку. 

Респектабельний дизайн

Ми виготовляємо горизонтальні паркани-жалюзі металеві в варіативному дизайні. Це стильний, сучасний тип огорож, який не тільки успішно впорається із захистом двору від сторонніх очей, але і створить у дворі комфортний режим вологості і температури. Його респектабельний дизайн служить окремою перевагою. Такі конструкції створюються в різному оформленні, вони виробляються відповідно до індивідуальних запитів і вимог клієнта. 

Висока функціональність конструкції

Секційні паркани-жалюзі будуть кращими для сирої і вологої місцевості, що вимагає постійної вентиляції повітря, а також для ділянок, які цілий день знаходяться в тіні. Паркан з горизонтальними секціями забезпечить регулярний потік повітряних мас і потрапляння світла на ділянку.

Суцільні паркани тільки захищають територію від сторонніх очей, а жалюзі гарантують ще й комфортний розподіл світлового потоку, завдяки нестандартному розміщення секцій під нахилом. При цьому, можна вибрати необхідну ширину і довжину ламелей, тип їх розміщення, кут нахилу і колір. Нахил секцій у бік вулиці надасть домовласникам видимість тільки з одного внутрішнього боку & ndash; з іншого боку ділянка буде закрита від сторонніх поглядів. Даний фактор підвищує комфортність конструкції і покращує її експлуатацію. Такі огорожі добре переносять як вологу, так і занадто суху погоду. 

Швидкий і простий монтаж

у нас ви зможете купити якісні паркани та огорожі з установкою в Чернівцях або по області. Фахівці нашої компанії проведуть швидкий і якісний монтаж. Переглянувши каталог, ви зможете паркан-жалюзі металевий купити онлайн, вибравши необхідний розмір і матеріал конструкції.  Ми реалізуємо якісні металеві паркани-жалюзі власного виробництва в Україні за вигідними цінами. 

You are a bot! Go away!