Закрыть
Зв'язатися з нами

За допомогою даного контактного формуляра, Ви можете звязатися з менеджером фірми МАРКЕТ ВОРІТ. Для якісної та ефективної обробки Вашого запиту, будь ласка, заповніть нижче наведений формуляр.

Ваше ім'я
Контактний телефон
Ваша електронна пошта
Коментар
Введите код с картинки

Безпека автоматичних воріт

Останнім часом встановлення автоматичних воріт, будь то вуличних або гаражних, перестала для всіх бути дивиною, і тепер це скоріше необхідність, ніж примха. Адже для того, щоб вони вас пропустили в ту чи іншу сторону, необхідно лише натиснути на кнопку на спеціальному пульті. Ця система працює безвідмовно, не дивлячись на погодні умови, і Вам не доводиться у найдужчу негоду вибігати на вулицю і вручну відкривати, а потім і закривати ворота, що значно псує настрій, адже Ви можете і гарненько змерзнути, і намокнути, або зовсім забруднитися.

Але все ж, чи дійсно цей спосіб управління воротами є найбезпечнішим і має перевагу над іншими?

 

Переваги воріт з дистанційними автоматичними системами управління.

 

По-перше, автоматичні системи роблять ворота досить простими в експлуатації, а також підвищує рівень їх надійності. Адже власник має унікальну можливість управляти роботою воріт, при в'їзді або виїзді, не виходячи навіть з машини. Ворота з автоматичними системами управління дуже часто можна зустріти як в приватних будинках і двориках, так і великих гаражних кооперативах, або ж на потужних підприємствах.

 

До того ж, вони є хорошим засобом захисту майна від небажаних проникнень. Адже ворота, на відміну від шлагбаума, перегороджують доступ не тільки машинам, а й людям.

 

Досить часто можна зіткнутися з побоюваннями, мовляв, ворота можуть придавити людину і цим завдати багато травм. Поспішаємо Вас запевнити, що все це лише необґрунтовані побоювання. Адже кожна автоматична система, в своїй конструкції має спеціальний датчик, який не приводить механізми в рух, д о тих пір поки поблизу від них знаходиться машина чи людина.

 

 Що ж стосується самої автоматики, так на українському ринку її дефіциту не спостерігається. Все навпаки, тут можна знайти якісну автоматику, від відомих світових виробників, яка буде відповідати своїй ціні і всім необхідним нормам. До того ж підібрати хороший привід досить легко. Головне знати кілька основних деталей. Існує три типи пристроїв:

 

• Контактні пристрої - відчувають навіть самі легкі торкання до ворітного полотна, або ж до його кромки, і тоді припиняють свій рух. Це дуже зручно використовувати з розпашними та відкатними воротами.

 

• Безконтактні пристрої - тут безпосередньо на самі ворота встановлюються фотоелементи, які складаються з двох частин - приймача та передавача. Між цими частинами проходить промінь, і коли він переривається, то і дія воріт зупиняється.

 

• Додаткові пристрої - вони запобігають псуванню пружин або тросів.

 

Дані пристрої можна використовувати як поодинці, так і поєднуючи один з іншим, при цьому безпека експлуатації воріт збільшується.

 

 

 

 

You are a bot! Go away!